Škola

Kurs računovodstva je namenjen polaznicima za sticanje praktičnih znanja iz računovodstva, osobama koje žele da im knjigovodstvo bude osnovno zanimanje, poslovnim ljudima /menadžerima, rukovodiocima…/ i svim ostalim kojima je znanje računovodstva neophodno da bi bili uspešni u svojoj struci.

Ukoliko ste jedna od ovih osoba i želite da ovladate vođenjem poslovnih knjiga i poslovanja modernog privrednog subjekta, javite se i dođite kako bi nakon završene obuke bili osposobljeni za samostalni rad.

Obuka se izvodi u grupama od 10-ak polaznika i omogućava lako i brzo usvajanje znanja koje će na Vas preneti naši predavači koji imaju dugogodišnje iskustvo u privrednim finansijama.

Predavač je Rada Kocić, knjigovođa sa radnim iskustvom preko trideset godina, kao i mlađe, ali veoma iskusne kolege, zaposlene u knjigovodstvenoj agenciji Claris plus.

Obuka traje dva meseca, 50 školskih časova, a nastava se odvija tri puta nedeljno u popodnevnim satima.

Nastava počinje kratkim upoznavanjem sa osnovnim pojmovima u računovodstvu. Nakon toga se obrađuju celine vezane za knjigovodstvene evidencije, knjiženje poslovnih promena, obračun zarada, obračun poreza i izrada godišnjeg računa. Teoretska izlaganja su svedena na minimum i data je prednost praktičnom radu. Tokom nastave poslovne promene se knjiže uz aktivno učešće polaznika kako bi sa što više razumevanja savladali gradivo. Sva izlaganja su praćena primerima iz prakse uz korišćenje zakonom propisanih obrazaca i prijava.

Opredelili smo se za ručno knjiženje jer se ovim načinom uči suština knjigovodstva i knjiženja poslovne dokumentacije i polaznici stiču univerzalno znanje, neophodno za dobrog knjigovođu, ekonomistu. Ukoliko bi za obuku koristili knjigovodstveni program, polaznici bi ovladali programom, ali ne i suštinom knjigovodstva.

Nakon završetka obuke svaki polaznik će sa sobom poneti uverenje o završenom računovodstvenom kursu, ali, i ono mnogo važnije, a to je znanje i sigurnost u sebe.

Dođite kod nas po vaše praktično znanje, ponesite ga sa sobom i uđite na velika vrata u poslovni svet, svet uspešnih, stručnih i cenjenih.

Sajt izradio PICO | Sva prava su zadrzana . Claris Plus d.o.o. 2015